Vitale medewerkers

Aanbod

Je wilt graag dat je medewerkers vitaal aan het werk zijn. Vol energie, gemotiveerd en veerkrachtig. Daarnaast is ziekteverzuim een kostenpost die er altijd is, maar die niets oplevert. Je wilt deze dus zo laag mogelijk houden.
Ik kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Vanuit mijn kennis en ervaring als leidinggevende, gecombineerd met mijn opleiding tot vitaliteits- en leefstijlcoach.
Ik geef workshops en train groepen medewerkers om hun vitaliteit te vergroten en tot een gezondere leefstijl te komen. Ook kan ik individuele medewerkers begeleiden in dit proces.
Bovendien kan ik adviseren over ziekteverzuim en hoe medewerkers gezond te laten werken. Het gaat hierbij om preventie en re-integratie.

aanbod

Werkwijze

Een workshop of training wordt op maat gemaakt. Vandaar dat gestart wordt met een gesprek waarin wensen worden geïnventariseerd. Hierop volgt een passend aanbod. Bekijk enkele voorbeelden van workshops en trainingen.
Ook op operationeel, tactisch en strategisch niveau kan worden meegedacht. Een visiegesprek is hiervoor het uitgangspunt. Hoe handen en voeten te geven aan de bestaande visie of hoe tot een visie en de uitwerking hiervan te komen zijn vragen die centraal staan. Met de krachtige bewezen Plan-Do-Check-Act cyclus kan vitaliteitsmanagement verder vorm worden gegeven.

werkwijze

Wat levert het je bedrijf of organisatie op?

  • Bewustzijn bij medewerkers van hun vitaliteit en de gevolgen daarvan op je bedrijf of organisatie.
  • Inzicht in verbetermogelijkheden en handvatten om hiermee aan de slag te gaan.
  • Draagvlak voor te ondernemen acties, omdat aangesloten wordt bij de medewerkers en je bedrijf of organisatie.
  • Kansen om een hoog ziekteverzuim te laten dalen of een laag ziekteverzuim op peil te houden.
  • Duurzamere inzetbaarheid van medewerkers.
  • Betere resultaten.
resultaat

Meer weten? Neem contact op.