Karin Verkaar

Ik ben Karin Verkaar. Ik heb een passie voor mensen. Wil weten wat hen bezighoudt, hoe ze vormgeven aan hun leven, welke keuzes ze maken en wat ze nodig hebben om een volgende stap te zetten. Deze vragen zijn de rode draad in mijn leven.
Mijn kracht bestaat uit het vermogen om goed en zonder oordeel te luisteren, de boodschap achter de woorden te horen (de kern) en hier op een passende manier op aan te sluiten.
De enorme diversiteit aan mensen waarmee ik werk spreekt mij aan.
Mijn kernwaarden zijn integriteit, empathie, echtheid en kwaliteit.

Achtergrond

Ik combineer een ruime ervaring als leidinggevende met coaching en training. Als leidinggevende heb ik bij diverse organisaties ziekteverzuim weten te voorkomen of fors weten te reduceren. Als coach en trainer weet ik mensen te inspireren en motiveren.

In mijn eerste functie heb ik ruim 15 jaar de eindverantwoordelijkheid gehad voor een middelgrote organisatie in de non-profit sector, waarin mijn coachende en leidinggevende kwaliteiten goed tot hun recht kwamen. Daarna heb ik als leidinggevende gewerkt in de jeugd- en ouderenzorg. Ziel en zakelijkheid kwamen voor mij in deze functies samen, wat ik heel belangrijk vind.
Ik weet goed de weg in organisaties en spreek de taal van zowel uitvoerend medewerkers, managers als bestuurders.

Ik ben afgestudeerd in de sociale wetenschappen, volgde een trainersopleiding en meerdere coachingsopleidingen. Ook rondde ik diverse managementopleidingen af. Allemaal post-HBO gecertificeerd.

Zoals iedereen had en heb ook ik te maken met uitdagingen op het gebied van vitaliteit en leefstijl. Als je wilt kan ik er in een persoonlijk gesprek meer over vertellen.